Τιμή

YAMASHITA EGI-OH Q LIVE SEARCH 490

Με θερμικό ύφασμα

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Κανονική Τιμή: 16,00 €

Special Price 15,00 €

*Υποχρεωτικά Πεδία

Yamashita
Περιγραφή Προϊόντος
Λεπτομέρειες

YAMASHITA EGI-OH Q LIVE SEARCH 490

Η τεχνολογία αναπαραγωγής «κροταλίσματος» έχει τοποθετηθεί σε πολλά από τα προηγμένα μοντέλα της Yamashita. Στα μοντέλα Q Live Search 490 η Ιαπωνική εταιρία βελτίωσε ακόμα περισσότερο την ικανότητα αναζήτησης των καλαμαριέρων, τροποποιώντας την εικόνα τους κάτω από το νερό.

Η Yamashita συνέλαβε την ιδέα της «οπτικής αναζήτησης καλαμαριών» καθορίζοντας – μετά από εκτεταμένη έρευνα – τα χρώματα εκείνα που γίνονται περισσότερο ορατά από τα καλαμάρια. Τα αποτελέσματα των ερευνών έδειξαν ότι το ηλιακό φως είναι εκείνο που προκαλεί τις περισσότερες αντιδράσεις από τα καλαμάρια. Όσον αφορά χρώματα, ο πιο δυναμικός είναι συνδυασμός μπλε και πράσινου σε μήκος κύμματος 490nm (nanometers), παρόμοιο με εκείνου του ανθρώπινου ματιού. Από εκεί πήραν και το όνομά τους οι Egi Oh-Q Live Search 490.

Οι καλαμαριέρες Yamashita Oh-Q Live Search 490 διαθέτουν μια νέα «οπτική» τεχνολογία, με εύκολα να εντοπιστούν, φωσφορούχα χρώματα, τα οποία «δένουν» με το φυσικό περιβάλλον. Η επίδραση των φωσφορούχων χρωμάτων 490 επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τις ικανότητες των συγκεκριμένων μοντέλων στην «έρευνα» για καλαμάρια.

Οι καλαμαριέρες Yamashita 490 περιλαμβάνουν άλλη μία καινοτομία της Ιαπωνικής εταιρίας, το θερμικό τζάκετ. Το ύφασμα Tactywarm μετατρέπει το φως σε θερμότητα και διατηρεί την θερμοκρασία της καλαμαριέρας από 0,5 έως 1 ºC πάνω από τη θερμοκρασία του νερού, μπερδεύοντας τα καλαμάρια προς όφελός μας.

Συνοψίζοντας οι καλαμαρίερες Yamashita Live Search 490 έχουν τα πάντα. Όλες τις τεχνολογίες οι οποίες προσελκύουν καλαμάρια: με ήχο «κροταλίσματος», με θερμικό ύφασμα, με φωσφοριζέ χρώματα και με τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων για να προσελκύουν τα καλαμάρια από απόσταση.

Type: Basic

Size: 2.50 

Weight: 10.5gr

 

Size   2.5 3.0 3.5
Weight Basic 10.5gr 15.5gr 20.5gr
Subsidence Speed Basic 5sec/m 3.5sec/m 3.0sec/m

Ετικέτες
Ετικέτες

Χρησιμοποιήστε κενά για να ξεχωρίσετε ετικέτες. Χρησιμοποιήστε μονή απόστροφο (') για φράσεις.

Οδηγίες Αγοράς

Eπιλέξτε το κουμπί "Αγορά". Αν επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχια, συμπληρώστε προηγουμένως το πεδίο Ποσότητα. Επίσης, αν το προϊόν έχει επιλογές, π.χ. πάχος, χρώμα, μέγεθος, κλπ., θα πρέπει να τις προσδιορίσετε, αλλιώς θα σας ζητήσει να το κάνετε το σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το εικονίδιο Καλάθι στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε είτε να προχωρήσετε στην "Πληρωμή" είτε να επιθεωρήσετε τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι με την επιλογή "Προβολή Όλων" (ενημέρωση καλαθιού, εκτίμηση κόστους αποστολής, κλπ.).

checkout/onepage/

Στη φόρμα πληρωμής δε χρειάζεστε να έχετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την πληρωμή, απλά επιλέξτε "Πληρωμή ως Επισκέπτης". Παρόλαυτα, αν έχετε λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες (Επώνυμο/Όνομα, Δ/νση, Τηλέφωνο, Email, κλπ.) και να μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στις παραγγελίες που έχετε κάνει. Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε αλλά δεν έχετε λογαριασμό, επιλέξτε "Εγγραφή". Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα (1 - 6) και βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε με ακρίβεια όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία έχουν ως ένδειξη έναν κόκκινο αστερίσκο (*).

Μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε:

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • PayPal

Καθώς συμπληρώνετε τη φόρμα πληρωμής, οι πληροφορίες που έχετε δώσει σε κάθε βήμα συνοψίζονται δεξιά όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μεγάλη οθόνη, ή στο κάτω μέρος της σελίδας όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μικρή οθόνη, στην ενότητα "ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Μπορείτε να κάνετε αλλαγές κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο αριθμημένο τίτλο (π.χ. 1 Διαδικασία Αγοράς, 2 Πληροφορίες Χρέωσης, κλπ.) ή το αντίστοιχο εικονίδιο . Η παραγγελία δεν ολοκληρώνεται αν δε φτάσετε στο τελευταίο βήμα (6) και επιλέξετε το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".

Ίσως να σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα προϊόντα