Η Εταιρία toagkistri.gr

Η ιδέα για την δημιουργία αυτού του καταστήματος γεννήθηκε το 2011, μέσα από τις ανάγκες μας ως ψαράδων και την ασχολία μας με τη θάλασσα και τα σκάφη. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των απαιτητικών ανθρώπων της θάλασσας με ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε πρότυπα διαφορετικά από τα συνηθισμένα του ελλαδικού χώρου. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα, όπου ο ψαράς θα βρίσκει ό,τι χρειάζεται για το αγαπημένο του χόμπι και κυρίως ό,τι κάνει τη διαφορά! Από αμιγώς αλιευτικό εξοπλισμό έως και τον εξοπλισμό του σκάφους του.

Στη προσπάθεια μας αυτή επιλέξαμε προϊόντα από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου και είμαστε σε συνεχή αναζήτηση για νέα ποιοτικά προϊόντα. Το 2011, καταφέραμε να έχουμε ως αποκλειστική αντιπροσωπία τη Synit, μια μικρή Νεοζηλανδέζικη εταιρία που είναι πρωτοπόρος στη δημιουργία στελεχών(blanks) για καλάμια jigging και όχι μόνο, με την οποία νιώθουμε πως μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία. Έκτοτε, διαπιστώνοντας τη διαφορά ποιοτικών προϊόντων όχι μόνο από την πλευρά του χρήστη, αλλά και από αυτήν του εμπόρου που επιδιώκει πλέον την ικανοποίηση στο βλέμμα του πελάτη, συνεχίσαμε την αναζήτηση μας. Ξεχωρίσαμε τη Μomoi στα νήματα και τις πετονιές, καθώς και τη XESTA για την απόδοση και την ποιότητα των προϊόντων της. Παρευρεθήκαμε σε διεθνείς και ελληνικές εκθέσεις. Εντείναμε τη συνεργασία μας με φίρμες που εκπροσωπούνται από αξιόλογους ανθρώπους και των οποίων τα προϊόντα καλύπτουν πρώτα από όλα τις δικές μας απαιτήσεις, όπως η FURUNO στα ηλεκτρονικά σκάφους. Αποκτήσαμε και συνεχίζουμε να αποκτούμε πολύτιμους φίλους-ψαράδες από όλη την Ελλάδα, από τους οποίους απορροφούμε κάθε χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη χρήση των προϊόντων μας.

Το Μάη του 2014 εγκαινιάσαμε το φυσικό μας κατάστημα στη Χαλκίδα, ενώ από τον Οκτώβρη του 2014 ανανεώσαμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θέλοντας να διευκολύνουμε τους πελάτες μας παρέχοντας τους μια μοντέρνα, αξιόπιστη και λειτουργική πλατφόρμα για τις online αγορές τους. Από το 2014, έχοντας ήδη αρκετή εμπειρία στα ηλεκτρονικά σκάφους, συνεργαζόμαστε με τεχνικούς ανάλογων προσόντων για την εγκατάσταση και ρύθμιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού, και ελέγχουμε την καταλληλότητα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης. Επιπλέον, διαθέτουμε σε χονδρική επιλεγμένες φίρμες και προϊόντα.

Οι αναφορές είναι ενδεικτικές. Στις σελίδες του καταστήματος μας μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων που έχουμε επιλέξει. Μόλις πρόσφατα, επιλέξαμε μια νέα φίρμα εξαιρετικών Ιαπωνικών πλάνων, τη Sea Falcon. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναζητούμε νέα ποιοτικά προϊόντα και να διευρύνουμε το δίκτυο των πελατών και φίλων μας, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους για ποικιλία αλλά και για εξειδίκευση. Τελική μας φιλοδοξία είναι να προσφέρουμε όλα μας τα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Για απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών, δείτε τη σελίδα 'Εξυπηρέτηση Πελατών'. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Με εκτίμηση,
Οι άνθρωποι από toagkistri.gr

Οκτώβριος 2014

Λογότυπο Εταιρίας toagkistri.gr
JPG | PNG