PELAGIC VAPORTEK DORADO HEX

UPF 50+

Διαθεσιμότητα: ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ

74,00 €
Περιγραφή Προϊόντος
Λεπτομέρειες

Η μακρυμάνικη μπλούζα ψαρέματος της σειράς Pelagic Vaportek σε Dorado Hex Geen σχέδιο σάς κρατά δροσερό δια μέσου των πλευρικών λορίδων εξαερισμού από δυκτιωτό ύφασμα που διαθέτει. επιτρέπουν τη βέλτιστη ροή αέρα μέσα από το ύφασμα. Προσφέρεται σε μια ποικιλία από μοναδικές και εμβληματικές εκτυπώσεις θαλασσινού τρόπου ζωής. Υπάρχει ένα Vaportek Sunshirt που ικανοποιεί κάθε σας προτίμηση σε ψαρευτικά μοτίβα με στυλ.

Η σειρά Vaportek σε σχέση με την σειρά Aquatek διαθέτει επιπλέον τις  πλευρικές λορίδες εξαερισμού από δυκτιωτό ύφασμα. Φυσικά διατηρεί όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά που έχει η σειρά Aquatek, όπως 50+UPF αντιηλιακή προστασία, τεχνολογία απώθησης νερού και αντίστασης στους λεκέδες καθώς και ελαστικό ύφασμα.

Το περιβάλλον της θάλασσας και του σκάφους είναι πολύ απαιτητικό, όχι μόνο τον χειμώνα με το κρύο και το νερό, αλλά και το καλοκαίρι με τον δυνατό ελληνικό ήλιο που δίχως την κατάλληλη προστασία μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια, μη αναστρέψιμες βλάβες στο δέρμα μας. Ειδικά στο σκάφος και το ψάρεμα δεν αρκεί ένα καπέλο για την προστασία μας, αλλά χρειάζεται μια πιο ολοκληρωμένη προστασία σαν αυτή που παρέχουν τα καλαίσθητα ρούχα της Pelagic. Δεν είναι τυχαίο πως οι κορυφαίοι επαγγελματίες ψαράδες διαλέγουν Pelagic για την προστασία τους εντός και εκτός σκάφους.   

 

Χαρακτηριστικά

  • 100% Polyester Stretch-Ελαστικό ύφασμα
  • UPF 50+ Προστασία 
  • Τεχνολογία εξαερισμού  Airflow
  • Τεχνολογία απώθησης νερού 
  • Επίστρωση αντίστασης λεκέδων
  • Αντιμικροβιακή επεξεργασία
Ετικέτες
Ετικέτες

Χρησιμοποιήστε κενά για να ξεχωρίσετε ετικέτες. Χρησιμοποιήστε μονή απόστροφο (') για φράσεις.

Οδηγίες Αγοράς

Eπιλέξτε το κουμπί "Αγορά". Αν επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχια, συμπληρώστε προηγουμένως το πεδίο Ποσότητα. Επίσης, αν το προϊόν έχει επιλογές, π.χ. πάχος, χρώμα, μέγεθος, κλπ., θα πρέπει να τις προσδιορίσετε, αλλιώς θα σας ζητήσει να το κάνετε το σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το εικονίδιο Καλάθι στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε είτε να προχωρήσετε στην "Πληρωμή" είτε να επιθεωρήσετε τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι με την επιλογή "Προβολή Όλων" (ενημέρωση καλαθιού, εκτίμηση κόστους αποστολής, κλπ.).

checkout/onepage/

Στη φόρμα πληρωμής δε χρειάζεστε να έχετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την πληρωμή, απλά επιλέξτε "Πληρωμή ως Επισκέπτης". Παρόλαυτα, αν έχετε λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες (Επώνυμο/Όνομα, Δ/νση, Τηλέφωνο, Email, κλπ.) και να μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στις παραγγελίες που έχετε κάνει. Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε αλλά δεν έχετε λογαριασμό, επιλέξτε "Εγγραφή". Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα (1 - 6) και βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε με ακρίβεια όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία έχουν ως ένδειξη έναν κόκκινο αστερίσκο (*).

Μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε:

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • PayPal

Καθώς συμπληρώνετε τη φόρμα πληρωμής, οι πληροφορίες που έχετε δώσει σε κάθε βήμα συνοψίζονται δεξιά όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μεγάλη οθόνη, ή στο κάτω μέρος της σελίδας όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μικρή οθόνη, στην ενότητα "ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Μπορείτε να κάνετε αλλαγές κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο αριθμημένο τίτλο (π.χ. 1 Διαδικασία Αγοράς, 2 Πληροφορίες Χρέωσης, κλπ.) ή το αντίστοιχο εικονίδιο . Η παραγγελία δεν ολοκληρώνεται αν δε φτάσετε στο τελευταίο βήμα (6) και επιλέξετε το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".