Furuno FCV 628

Βυθόμετρο

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

1.050,00 €
FURUNO
Περιγραφή Προϊόντος
Λεπτομέρειες

Το Νέο FCV628 είναι ένα διπλής συχνότητας (50 kHz και 200 ​​kHz) έγχρωμο βυθόμετρο που διαθέτει τη νέα  τεχνολογία της Furuno RezBoost με την οποία έχουμε εικόνες μέχρι και οκτώ φορές πιό καθαρές. Φυσικά διατηρεί όλα τα χαρακτηριστηκά του έκαναν το FCV 627 να ξεχωρίζει, όπως FDF, ACCU FISH και  BDS.

RezBoost:

πολύ πιο καθαρές εικόνες ώστε να διακρίνουμε καλύτερα τα ψάρια ειδικά όταν είναι σε κοπάδια. Παρέχει εικόνες εως οκτώ (8) φορές πιο ευκρινείς.

Post-Processing Gain Control:
Με τα συμβατικά βυθόμετρα, αλλαγές στο Gain γίνονται μόνο για νέες ηχώ. Με το Post-Processing Gain Control του FCV628, η αλλαγή στη ρύθμιση του Gain εφαρμόζεται  τόσο στη νέα ηχώ, καθώς και σε  όλες τις αντηχήσεις που υπάρχουν ήδη στην οθόνη. Επειδή οι αλλαγές εφαρμόζονται σε νέες και υπάρχουσες αποδόσεις, θα είστε σε θέση να βρείτε εύκολα και γρήγορα τη σωστή ρύθμιση Gain για τις δεδομένες  συνθήκες.
BDS ( Λειτουργία Διάκρισης Βυθού):
Το FCV628 δείχνει αν ο Βυθός που εμφανίζεται στην οθόνη  αποτελείται κυρίως από πέτρες, άμμο, χαλίκι και λάσπη, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τον πλούσιο ψαρότοπο και να αυξήσει τα αλιεύματα της ημέρας.
Accu-Fish:
Το Accu-Fish επιτρέπει στο  FCV628  να εμφανίζει το πραγματικό μέγεθος των ψαριών στην οθόνη. Όταν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με σύμβολα  Ψαριών , το Accu-Fish  είναι μια μεγάλη βοήθεια στην αναγνώριση  των στόχων (ψαριών) στην οθόνη. Εναλλακτικά, το Accu-Fish μπορεί να εμφανίσει το πραγματικό βάθος του στόχου (ψάρια) αντί του μεγέθους των ψαριών.
Furuno Digital Filter (FDF):
Πιθανόν να έχετε ακούσει για τα ψηφιακά βυθόμετρα, αλλά δεν είστε αρκετά σίγουροι για το ποιά είναι η διαφορά τους σε σχέση με τα απλά. Η κύρια διαφορά είναι οι δυνατότητες φιλτραρίσματος και αυτόματης προσαρμογής. FDF (Furuno Digital Filter), η τεχνολογία που βοηθάει στην ρύθμιση του Gain(ευαισθησία) , STC ρύθμιση  ισχύς  εξόδου, καθώς και την καταστολή κύριος έκρηξη (τις εκπομπές  ακριβώς κάτω από το αισθητήριο.) Καθιστά επίσης την εικόνα σαφέστερη και πιο εύκολο να “διαβαστεί”. Αλλά ακόμη και το καλύτερο ψηφιακό φίλτρο δεν θα βοηθήσει αν δεν ξεκινήσετε από μια σταθερή βάση, όπως είναι γνωστή τεχνολογία ανιχνευτή ψαριών Furuno.

Η αδιάβροχη κατασκευή του FCV628 επιτρέπει να μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε σκάφος. Διαθέτει ηχητικά και οπτικά σήματα συναγερμού και ειδοποιεί κάθε φορά που προκαθορισμένα όρια πληρούνται για το βάθος του νερού, τη θερμοκρασία του νερού και ηχώ των ψαριών. Οι Επιλογές λειτουργίες προβολής περιλαμβάνουν υψηλή ή χαμηλή συχνότητα, Διπλή συχνότητα, Zoom, Nav Data, A-Scope, Zoom Marker, Zoom βυθού ή κλείδωμα-Βυθού. TLL Furuno του (Target Lat / Lon) εξόδου σας επιτρέπει να έχει σύνδεση το FCV628 με το Furuno πλότερ σας, ώστε να μπορείτε να επισημάνετε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε και να το αποθηκεύσετε ως ένα σημείο, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιστρέψει σε αυτό όποτε το θελήσετε.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά 

  • 5.7" Super Bright Colour LCD display - 640 x 480VGA Sunlight Viewable, Polarised Friendly. 8/16/64 Color Echo Presentations
  • IPX5/6 Waterproof Rating
  • RezBoost signal processing technology
  • Bottom Discrimination function provides an at a glance recognition of bottom form with four types of graphical displays (Rock/Sand/Gravel/Mud).
  • Accu-Fish function identifies individual fish with size and fish mark function
  • White Line feature helps discriminate fish lying near the bottom
  • Frequency: 50/200khz
  • Output Power: 600W rms
  • Power Supply: 12-24 VDC
  • 8 Range Scales to 2,500 feet
  • Audio and visual alarms for water depth, fish echoes and water temperature
  • Alarms: Bottom, Fish (bottom lock and normal), Speed, Water temperatureand Arrival (Speed, arrival and water temperature alarms require appropriate sensor)
  • Wide variety of T/HT/M Biducer and Triducer Transducer options
  • Selectable automatic cruising or fishing modes to suit your style of boating
  • When interfaced with NME0183 GPS sensor and speed sensor, the Ship's position and speed can be confirmed on the screen.
  • Target Lat/Lon (TLL) of favourite fishing spots can be transferred to the interfaced gps plotter for use on your next fishing trip.
  • Automatic function for detecting fish and bottom in both shallow and deep water
  • Programmable nav data display provides analog and digital nav data
  • Fast transmission rate of 3,000 PRR per second at 5m depth range
  • Wide variety of T/HT/M Biducer and Triducer Transducer options
  • Free Tuning guide with every unit sold by

   

Τιμή δίχως ΦΠΑ: 847,00€

Ετικέτες
Ετικέτες

Χρησιμοποιήστε κενά για να ξεχωρίσετε ετικέτες. Χρησιμοποιήστε μονή απόστροφο (') για φράσεις.

Οδηγίες Αγοράς

Eπιλέξτε το κουμπί "Αγορά". Αν επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχια, συμπληρώστε προηγουμένως το πεδίο Ποσότητα. Επίσης, αν το προϊόν έχει επιλογές, π.χ. πάχος, χρώμα, μέγεθος, κλπ., θα πρέπει να τις προσδιορίσετε, αλλιώς θα σας ζητήσει να το κάνετε το σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το εικονίδιο Καλάθι στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε είτε να προχωρήσετε στην "Πληρωμή" είτε να επιθεωρήσετε τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι με την επιλογή "Προβολή Όλων" (ενημέρωση καλαθιού, εκτίμηση κόστους αποστολής, κλπ.).

checkout/onepage/

Στη φόρμα πληρωμής δε χρειάζεστε να έχετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την πληρωμή, απλά επιλέξτε "Πληρωμή ως Επισκέπτης". Παρόλαυτα, αν έχετε λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες (Επώνυμο/Όνομα, Δ/νση, Τηλέφωνο, Email, κλπ.) και να μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στις παραγγελίες που έχετε κάνει. Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε αλλά δεν έχετε λογαριασμό, επιλέξτε "Εγγραφή". Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα (1 - 6) και βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε με ακρίβεια όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία έχουν ως ένδειξη έναν κόκκινο αστερίσκο (*).

Μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε:

 • Αντικαταβολή
 • Κατάθεση σε Τράπεζα
 • PayPal

Καθώς συμπληρώνετε τη φόρμα πληρωμής, οι πληροφορίες που έχετε δώσει σε κάθε βήμα συνοψίζονται δεξιά όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μεγάλη οθόνη, ή στο κάτω μέρος της σελίδας όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μικρή οθόνη, στην ενότητα "ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Μπορείτε να κάνετε αλλαγές κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο αριθμημένο τίτλο (π.χ. 1 Διαδικασία Αγοράς, 2 Πληροφορίες Χρέωσης, κλπ.) ή το αντίστοιχο εικονίδιο . Η παραγγελία δεν ολοκληρώνεται αν δε φτάσετε στο τελευταίο βήμα (6) και επιλέξετε το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".