Εξυπηρέτηση Πελατών

 1. Πρέπει να είμαι μέλος για να αγοράσω ;
 2. Φόροι
 3. Μπορώ να έχω τιμολόγιο αντί απλής απόδειξης ;
 4. Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω ;
 5. Με ποιους τρόπους γίνονται οι αποστολές; Και με τι χρεώσεις;
 6. Σε πόσες μέρες παραλαμβάνω την παραγγελία μου;
 7. Επιστροφές
 8. Εγγυήσεις
 9. Επικοινωνία
 10. Είναι ασφαλές να αγοράζω από toagkistri.gr ;

Πρέπει να είμαι μέλος για να αγοράσω ;

Δεν είναι απαραίτητο να εγγραφείτε ως μέλος για να αγοράσετε κάποιο προϊόν. Μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά και ως επισκέπτης. Κάνοντας εγγραφή, βέβαια, μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία πληρωμής στις επόμενες αγορές σας, να ελέγχετε online τις παραγγελίες σας και να αποκτήσετε τα υπόλοιπα προνόμια που έχουν τα μέλη μας.

Φόροι

Όλες οι τιμές καταλόγου συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Μπορώ να έχω τιμολόγιο αντί απλής απόδειξης ;

Οι επαγγελματίες που έχουν απαλλαγή ΦΠΑ πριν προβούν σε παραγγελία πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω ;

Μπορείτε να διαλέξετε μια από τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής:

 1. Paypal
  • [Have a PayPal Account] Χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στην Paypal. 
  • [Don't have a PayPal account] Χωρίς λογαριασμό στην Paypal, με πιστωτική κάρτα Visa ή MasterCard, χρησιμοποιώντας το site της Paypal για εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας.
 2. Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Η επιλογή αντικαταβολής περιλαμβάνει επιπλέον χρέωση 2,50 Ευρώ.
 3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε με e-mail στο sales@toagkistri.gr για να σας δώσουμε οδηγίες.

Με ποιους τρόπους γίνονται οι αποστολές; Και με τι χρεώσεις;

Οι αποστολές μας εκτελούνται με courier και για συνηθισμένα δέματα είναι 3,00 ευρώ μέχρι βάρους 2κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1ευρώ/κιλό. Αποστολές μπορούν να γίνουν και με μεταφορική εταιρία για βαριά και ογκώδη αντικείμενα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. toagkistri.gr στην προσπάθεια του να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και τη μέγιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες του είναι σε συνεχή αναζήτηση για να μπορεί να παρέχει το μικρότερο δυνατό κόστος αποστολής. Σε κάθε περίπτωση για αγορές άνω των 100ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν*.

*Εξαιρείται η αποστολή καλαμιών, όπου η χρέωση για την αποστολή είναι 5ευρώ.  

Σε πόσες μέρες παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

Σε 1-3 μέρες ανάλογα τον προορισμό. Εμείς εκτελούμε τις αποστολές μας την επόμενη μέρα της παραγγελίας.

Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός περιόδου δεκαπέντε (15) ημερών από την παραγγελία και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του συσκευασία. Η αποστολή της επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή.

Εγγυήσεις

Τα προϊόντα μας έχουν περάσει από έλεγχο ποιότητας από το εργοστάσιο παραγωγής τους και ελέγχονται και από εμάς πριν την αποστολή σε εσάς ως προς την καλή λειτουργία τους. Παρ’όλα αυτά  οποιαδήποτε βλάβη ή ελάττωμα διαπιστώσετε κατά την παραλαβή επικοινωνήστε μαζί μας. Η χρονική ισχύς της εγγύησης του κάθε προϊόντος αναγράφεται στην συσκευασία του. Σε περίπτωση που γίνει χρήση της εγγύησης θα πρέπει να διαθέτετε την απόδειξη αγοράς.

Επικοινωνία

Ο προτιμότερος τρόπος επικοινωνίας είναι να μας αποστείλετε το αίτημα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@toagkistri.gr, οπότε και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στη σελίδα Επικοινωνία, όπου αναγράφεται και η φυσική διεύθυνση του καταστήματος.

Είναι ασφαλές να αγοράζω από toagkistri.gr ;

Όσο αφορά τη μέθοδο πληρωμής, εκτός από την αντικαταβολή μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στην ασφάλεια που σας παρέχει η Paypal ή το e-banking σύστημα της τράπεζας σας. Επιπλέον, toagkistri.gr εφαρμόζει κρυπτογράφηση όποτε χρειάζεται να εισάγετε προσωπικά δεδομένα, όπως email, διεύθυνση αποστολής, κλπ., τα οποία χρησιμποποιούνται αποκλειστικά για την ολοκλήρωση της διαδικασία αγοράς και δεν παρέχονται σε τρίτους. Τέλος, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν "Συμβάσεις από απόσταση" σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 2251/94, όπως αυτό έχει τροποποποιηθεί και ισχύει, με αριθμό μητρώου 684/12.