LOWRANCE HALO 24 RADAR

RADAR

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

3.100,00 €
LOWRANCE
Περιγραφή Προϊόντος
Λεπτομέρειες

Το HALO24 είναι το νέο Παλμικό Radar της LOWRANCE με τεχνολογία Doppler VelocityTrack ™ κάλυψη εμβέλειας έως και 48ΝΜ και ρυθμό ανανέωσης 60RPM σε μια συμπαγή κεραία θόλου 24 ιντσών.

Η Μεγαλύτερη ακτίνα κλίμακας (48ΝΜ) με ρυθμό ανανέωσης 60RPM

Για αυτούς που λατρεύουν την θάλασσα τα ταξίδια το ψάρεμα, το ραντάρ είναι η συσκευή που τους βοηθά αφάνταστα, αλλά η ακτινοβολία του και οι κίνδυνοι που διατρέχουν από αυτή, οι ίδιοι, οι οικογένειες τους, οι φίλοι τους, τα έκανε απαγορευτικά ειδικά για τα μικρά σκάφη.

Η Lowrance δημιούργησε το πρώτο ευρυζωνικό Ραντάρ με εκπομπή το 1/10000 της ισχύς ενός τυπικού ραντάρ και ακτινοβολία 5 φορές μικρότερη από ένα κινητό τηλέφωνο. Το πιο επαναστατικό ραντάρ μέχρι σήμερα, το HALO24 προσφέρει μια δεύτερη άποψη γύρω από το σκάφος σας. Η τεχνολογία Doppler Velocity Track™ παρέχει στιγμιαία αναγνώριση κινδύνου σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ η μεγάλη απόσταση κάλυψης σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα πάντα γύρω από το σκάφος σας έως 48 ναυτικά μίλια.

Συνδέεται με όλες τις συσκευές HDS μέσω Ethernet θύρας. Τοποθετείται οπουδήποτε χωρίς να κινδυνεύετε από την ακτινοβολία. Εικόνα πάρα πολύ καθαρή. Τέλεια ανίχνευση, εμφάνιση και διαχωρισμός στόχων. Μηδενισμός νεκρής ζώνης, βλέπετε τι συμβαίνει γύρω από το σκάφος σας. Άμεση λειτουργία δε χρειάζεται προθέρμανση. Αυτόματη λειτουργία καθαρότητας εικόνας. Πολύ μικρή κατανάλωση. Ιδανικό για μικρά και μεγάλα σκάφη. Απλός χειρισμός Εγγύηση καλής λειτουργίας 2 χρόνια

 

Λοιπά Χαρακτηριστικά

 • Κατανάλωση ισχύος max: 27W
 • Beam width : 3.9 ° nonminal (-3dB) 2 ° με διαχωρισμό στόχου σε υψηλό
 • Μέγιστη εμβέλεια, κλίμακα: 48 NM
 • Θύρες Ethernet: 100 Base T
 • Μέγιστη ταχύτητα ανέμου: 100 κόμβοι (51 m / s)
 • Ελάχιστη εμβέλεια, κλίμακα: 100 m (328 πόδια)
 • Περίοδος εγγύησης: 2 έτη
 • Κατανάλωση ενέργειας τυπική: 20W
 • Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας: -25 ° έως + 55 ° C (-13 ° έως + 130 ° F) Συνιστώμενη αξιολόγηση ασφαλειών: 5Α
 • Βάρος: 6.75 kg (14.9 lbs) χωρίς καλώδιο
Ετικέτες
Ετικέτες

Χρησιμοποιήστε κενά για να ξεχωρίσετε ετικέτες. Χρησιμοποιήστε μονή απόστροφο (') για φράσεις.

Οδηγίες Αγοράς

Eπιλέξτε το κουμπί "Αγορά". Αν επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχια, συμπληρώστε προηγουμένως το πεδίο Ποσότητα. Επίσης, αν το προϊόν έχει επιλογές, π.χ. πάχος, χρώμα, μέγεθος, κλπ., θα πρέπει να τις προσδιορίσετε, αλλιώς θα σας ζητήσει να το κάνετε το σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το εικονίδιο Καλάθι στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε είτε να προχωρήσετε στην "Πληρωμή" είτε να επιθεωρήσετε τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι με την επιλογή "Προβολή Όλων" (ενημέρωση καλαθιού, εκτίμηση κόστους αποστολής, κλπ.).

checkout/onepage/

Στη φόρμα πληρωμής δε χρειάζεστε να έχετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την πληρωμή, απλά επιλέξτε "Πληρωμή ως Επισκέπτης". Παρόλαυτα, αν έχετε λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες (Επώνυμο/Όνομα, Δ/νση, Τηλέφωνο, Email, κλπ.) και να μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στις παραγγελίες που έχετε κάνει. Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε αλλά δεν έχετε λογαριασμό, επιλέξτε "Εγγραφή". Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα (1 - 6) και βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε με ακρίβεια όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία έχουν ως ένδειξη έναν κόκκινο αστερίσκο (*).

Μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε:

 • Αντικαταβολή
 • Κατάθεση σε Τράπεζα
 • PayPal

Καθώς συμπληρώνετε τη φόρμα πληρωμής, οι πληροφορίες που έχετε δώσει σε κάθε βήμα συνοψίζονται δεξιά όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μεγάλη οθόνη, ή στο κάτω μέρος της σελίδας όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μικρή οθόνη, στην ενότητα "ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Μπορείτε να κάνετε αλλαγές κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο αριθμημένο τίτλο (π.χ. 1 Διαδικασία Αγοράς, 2 Πληροφορίες Χρέωσης, κλπ.) ή το αντίστοιχο εικονίδιο . Η παραγγελία δεν ολοκληρώνεται αν δε φτάσετε στο τελευταίο βήμα (6) και επιλέξετε το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".