LOWRANCE LOW-3G

Υψηλής ευκρίνειας και χαμηλής ακτινοβολίας ραντάρ

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

1.800,00 €
LOWRANCE
Περιγραφή Προϊόντος
Λεπτομέρειες

Νέο μοντέλο Broadband 3G Radar. 30% μεγαλύτερη εμβέλεια από το προηγούμενο μοντέλο.

Η πιο ασφαλής επιλογή για περισσότερα σκάφη.

  • Πάρα πολύ καθαρή εικόνα
  • Τέλεια ανίχνευση, εμφάνιση και διαχωρισμό στόχων
  • Άμεση λειτουργία, δεν χρειάζεται προθέρμανση και συντονισμός
  • Πολύ μικρή κατανάλωση, ιδανικό για τα μικρότερα σκάφη
  • Εξαιρετικά χαμηλή ακτινοβολία, τοποθετείται οπουδήποτε
  • Απλός χειρισμος 

Διαφορετική τεχνολογία.

Τα παραδοσιακά ραντάρ "παλμού", χρησιμοποιούν μεγάλης ισχύος magnetrons,για να παράγουν σήματα μικροκυμάτων, με  πολύ σύντομους παλμούς. Η Lowrance έχει αναπτύξει, το πρώτο Χ-band τεχνολογίας ραντάρ, το οποίο χρησιμοποιεί τη τεχνική FMCW. Το ευρυζωνικό ραντάρ της Lowrance, στέλνει ένα συνεχές κύμα μετάδοσης, με τη γραμμική συχνότητα να αυξάνεται. Το κύμα διατηρεί τη συχνότητα του καθώς ταξιδεύει και επιστρέφει η αντανάκλαση πίσω από οποιοδήποτε αντικείμενο. Εν το μεταξύ ο πομπός συνεχίζει την παραγωγή μιας αυξανόμενης συχνότητας. Η διαφορά μεταξύ των συχνοτήτων εκπομπής και λήψης συνδέεται με το γνωστό ποσοστό αύξησης συχνότητας και είναι η βάση, για ένα ακριβή υπολογισμό "χρόνος της πτήσης" και απόστασης στόχων. Δεδομένου ότι η FMCW ενισχύει συνεχώς, την επιστρεφόμενη ενέργεια του ραντάρ (έναντι ενός ενιαίου παλμού), το σύστημα αυτό παρέχει ανώτερη ανίχνευση στόχων, έναντι των ραντάρ παλμού, καθώς εκπέμπουν σε μακρινά, αλλά χαμηλότερα ενεργειακά επίπεδα.  

30% μεγαλύτερη εμβέλεια

Το 3G Radar ξεκάθαρα αποτυπώνει περισσότερους στόχους σε μεγαλύτερη απόσταση από το σκάφος σας σε σχέση με τον προκάτοχο του και τους ανταγωνιστές. Επίσης σε αντίθεση με τα Radar διαφορετικής τεχνολογίας είναι σε θέση να αποτυπώσει στόχους πάρα πολύ κοντά στο σκάφος μας, ακόμα και από τα 2μ. Μια λειτουργία που την έχουμε ανάγκη για την αποφυγή συγκρούσεων σε σχετικά κλειστούς χώρους όπως οι είσοδοι λιμανιών, οι δίαυλοι και οι μαρίνες.

Ασύγκριτη Διευκρίνιση στόχων, στις πολύ μικρές κλίμακες, εκεί που το χρειάζεστε πιο πολύ.

Το ευρυζωνικό ραντάρ της Lowrance σας δίνει ασύγκριτες αναλύσεις στόχων, ακόμα και στη πιο μικρή κλίμακα 1/32νμ. Προβλήτες, τσαμαδούρες, κανάλια, αγκυροβολημένα σκάφη  με διαύγεια και διαχωρισμό. Η ευρυζωνική τεχνολογία, μηδενίζει τη νεκρή ζώνη γύρω από το σκάφος σας και εξαφανίζει τα παράσιτα, που εμποδίζουν να δείτε τους στόχους.   

Χαμηλότερη εκπομπή ακτινοβολίας σήματος για ασφαλή τοποθέτηση σε μικρά σκάφη.

Το Lowrance ευρυζωνικό ραντάρ εκπέμπει στο 1/20.000 της ισχύς ενός τυπικού ραντάρ, δηλαδή εκπέμπει 10 φορές λιγότερη ενέργεια από ένα κινητό τηλέφωνο.  

Άμεση ναυσιπολοΐα.

Δεν χρειάζεται προθέρμανση και να περιμένεται 2-3 λεπτά πριν την εκκίνηση του όπως άλλα ραντάρ. Η εκκίνηση του Lowrance είναι άμεση. Η πολύ μικρή κατανάλωση ενέργειας που έχει κάνει αυτό το ραντάρ ιδανικό για μικρά σκάφη, ιστιοπλοΐκά, αυτούς που είναι αγκυροβολιμένοι και χρειάζονται τη συνεχή λειτουργία του ραντάρ και γενικά για σκάφη με περιορισμένη τροφοδοσία.

Ετικέτες
Ετικέτες

Χρησιμοποιήστε κενά για να ξεχωρίσετε ετικέτες. Χρησιμοποιήστε μονή απόστροφο (') για φράσεις.

Οδηγίες Αγοράς

Eπιλέξτε το κουμπί "Αγορά". Αν επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχια, συμπληρώστε προηγουμένως το πεδίο Ποσότητα. Επίσης, αν το προϊόν έχει επιλογές, π.χ. πάχος, χρώμα, μέγεθος, κλπ., θα πρέπει να τις προσδιορίσετε, αλλιώς θα σας ζητήσει να το κάνετε το σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το εικονίδιο Καλάθι στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε είτε να προχωρήσετε στην "Πληρωμή" είτε να επιθεωρήσετε τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι με την επιλογή "Προβολή Όλων" (ενημέρωση καλαθιού, εκτίμηση κόστους αποστολής, κλπ.).

checkout/onepage/

Στη φόρμα πληρωμής δε χρειάζεστε να έχετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την πληρωμή, απλά επιλέξτε "Πληρωμή ως Επισκέπτης". Παρόλαυτα, αν έχετε λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες (Επώνυμο/Όνομα, Δ/νση, Τηλέφωνο, Email, κλπ.) και να μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στις παραγγελίες που έχετε κάνει. Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε αλλά δεν έχετε λογαριασμό, επιλέξτε "Εγγραφή". Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα (1 - 6) και βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε με ακρίβεια όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία έχουν ως ένδειξη έναν κόκκινο αστερίσκο (*).

Μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε:

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • PayPal

Καθώς συμπληρώνετε τη φόρμα πληρωμής, οι πληροφορίες που έχετε δώσει σε κάθε βήμα συνοψίζονται δεξιά όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μεγάλη οθόνη, ή στο κάτω μέρος της σελίδας όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μικρή οθόνη, στην ενότητα "ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Μπορείτε να κάνετε αλλαγές κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο αριθμημένο τίτλο (π.χ. 1 Διαδικασία Αγοράς, 2 Πληροφορίες Χρέωσης, κλπ.) ή το αντίστοιχο εικονίδιο . Η παραγγελία δεν ολοκληρώνεται αν δε φτάσετε στο τελευταίο βήμα (6) και επιλέξετε το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".