LOWRANCE POINT-1 GPS ANTENNA

GPS ANTENNA

Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

320,00 €
LOWRANCE
Περιγραφή Προϊόντος
Λεπτομέρειες

Η κεραία Point-1 παρέχει εξαιρετική ακρίβεια για την θέση και παρέχει ακριβείς ενημερώσεις σχετικά με την ταχύτητα που το σκάφος ταξιδεύει. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλες κεραίες η Point-1 παρέχει την ακριβή κατεύθυνση του σκάφους σε οποιαδήποτε ταχύτητα με δυνατότητα επικάλυψης στο ραντάρ / ηλεκτρονικό χάρτη.

Η κεραία point-1 συνδέεται εύκολα σε οποιοδήποτε οθόνη διαθέτει δίκτυο NMEA 2000 ®.

Είναι μια ηλεκτρονική συσκευή πλήρως αδιάβροχη και λόγω της μικρών διαστάσεων κατασκευής της μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία και επιφάνειες του σκάφους.

Τι είναι η κεραία Point 1;

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα: μια εξωτερική κεραία για το GPS και συγχρόνως μια συσκευή η οποία μας βοηθά να προσδιορίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια τη θέση μας.

Η συσκευή Point 1 είναι ουσιαστικά μια πυξίδα η οποία ανά πάσα στιγμή μας δείχνει την ακριβή κατεύθυνση μιας και είναι κατάλληλα ρυθμισμένη έτσι ώστε να δείχνει πάντοτε την πλώρη του σκάφους μας. Έτσι, καθώς στρίβουμε το βέλος της θέσης μας στο χάρτη αλλάζει κατεύθυνση αμέσως , σε αντίθεση με το κοινό GPS, όπου θα πρέπει κανείς να περιμένει για το update!

Εάν, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο στίγμα ξαφνικά αποφασίσουμε να κινηθούμε με όπισθεν, οι χάρτες περιστρέφονται ακανόνιστα. Η πλώρη του σκάφους μας εξακολουθεί να "κοιτάζει" προς τον τόπο που θέλουμε να επισκεφτούμε, αλλά σύμφωνα με τον χάρτη, το στίγμα βρίσκεται 180° αντιδιαμετρικά στην ευθεία της πρύμνης μας. Έτσι είναι πραγματικά δύσκολο να προσανατολιστούμε: φυσικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία "North- Up" αλλά και πάλι θα πρέπει να υπολογίζουμε αποστάσεις και την αλλαγή προσανατολισμού Βορρά-Νότου, Ανατολής-Δύσης.

Με τη συσκευή Point 1, όταν αποφασίσουμε να κινηθούμε με όπισθεν οι χάρτες δεν περιστρέφονται.

Το σκάφος μας βρίσκεται πάντοτε στην ίδια κατεύθυνση με το στίγμα στο χάρτη και εμείς γνωρίζουμε πάντοτε την ακριβή του θέση. Η πλοήγηση με ακρίβεια σε τόπους μακρυά από την ακτή είναι μια εύκολη διαδικασία!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

- NMEA 2000  - Υποστήριξη GPS και GLONASS, Galileo-capable   - Υποστήριξη SBAS με WAAS/EGNOS/MSAS  - 10 Hz updates   - Υποστήριξη Ηλεκτρονικής Πυξίδας 10Hz για ακριβή θέση/πορεία ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες - Συμπαγής κατασκευή, τύπου marine πλήρως αδιάβροχη - spat / pole mount  - Δεν ενδείκνειται για MARPA

Ετικέτες
Ετικέτες

Χρησιμοποιήστε κενά για να ξεχωρίσετε ετικέτες. Χρησιμοποιήστε μονή απόστροφο (') για φράσεις.

Οδηγίες Αγοράς

Eπιλέξτε το κουμπί "Αγορά". Αν επιθυμείτε παραπάνω από ένα τεμάχια, συμπληρώστε προηγουμένως το πεδίο Ποσότητα. Επίσης, αν το προϊόν έχει επιλογές, π.χ. πάχος, χρώμα, μέγεθος, κλπ., θα πρέπει να τις προσδιορίσετε, αλλιώς θα σας ζητήσει να το κάνετε το σύστημα.

Χρησιμοποιώντας το εικονίδιο Καλάθι στο επάνω μέρος της σελίδας, μπορείτε είτε να προχωρήσετε στην "Πληρωμή" είτε να επιθεωρήσετε τα προϊόντα που υπάρχουν στο καλάθι με την επιλογή "Προβολή Όλων" (ενημέρωση καλαθιού, εκτίμηση κόστους αποστολής, κλπ.).

checkout/onepage/

Στη φόρμα πληρωμής δε χρειάζεστε να έχετε λογαριασμό για να ολοκληρώσετε την πληρωμή, απλά επιλέξτε "Πληρωμή ως Επισκέπτης". Παρόλαυτα, αν έχετε λογαριασμό μπορείτε να συνδεθείτε για να χρησιμοποιήσετε τις ήδη αποθηκευμένες πληροφορίες (Επώνυμο/Όνομα, Δ/νση, Τηλέφωνο, Email, κλπ.) και να μπορείτε στη συνέχεια να έχετε πρόσβαση στις παραγγελίες που έχετε κάνει. Αν επιθυμείτε να συνδεθείτε αλλά δεν έχετε λογαριασμό, επιλέξτε "Εγγραφή". Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα (1 - 6) και βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε με ακρίβεια όλα τα απαραίτητα πεδία, τα οποία έχουν ως ένδειξη έναν κόκκινο αστερίσκο (*).

Μέθοδοι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε:

  • Αντικαταβολή
  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • PayPal

Καθώς συμπληρώνετε τη φόρμα πληρωμής, οι πληροφορίες που έχετε δώσει σε κάθε βήμα συνοψίζονται δεξιά όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μεγάλη οθόνη, ή στο κάτω μέρος της σελίδας όταν χρησιμοποιείτε συσκευή με μικρή οθόνη, στην ενότητα "ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ". Μπορείτε να κάνετε αλλαγές κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο αριθμημένο τίτλο (π.χ. 1 Διαδικασία Αγοράς, 2 Πληροφορίες Χρέωσης, κλπ.) ή το αντίστοιχο εικονίδιο . Η παραγγελία δεν ολοκληρώνεται αν δε φτάσετε στο τελευταίο βήμα (6) και επιλέξετε το κουμπί "Ολοκλήρωση Παραγγελίας".